• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Apicultorii încă se mai pot înscrie la Târgul Național al Mierii. Vezi cât costă închierea unui stand la evenimentul apicol al primăverii

    agrointeligenta.ro -

    Târgul Național al Mierii a ajuns la cea de-a 12-a ediție și se va ține și îna ceastă primăvară tot pe platforma apicolă din Băneasa, în perioada 20-22 martie. Apicultorii, dar și firmele care comercializează echipamente apicole se mai pot înscrie la târg și pot închiria standuri până pe 13 martie.

    ”Ca de obicei, la târg vor participa apicultori şi firme specializate în condiţionarea produselor apicole şi realizarea unei game diversificate de preparate pe bază de produse apicole – suplimente nutritive, medicamente, cosmetice etc. De asemenea, în cadrul târgului vor fi prezentate produse dedicate apicultorilor – medicamente şi substanţe pentru combaterea bolilor la albine, produse pentru nutriţie, stupi şi componente, echipamente diverse, utilaje apicole, cărţi de specialitate”, anunță organizatorul principal, Asociația Crescătorilor de Albine din România.

    Taxa de participare la Târgul Naţional al Mierii 2015 este fixă pentru un stand de 3×3 m (cort, masă, scaun) și se ridică la 450 lei, inclusiv TVA. ”Tariful este valabil pentru toată perioada desfăşurării manifestării şi cuprinde toate facilităţile necesare bunei etalări şi prezentări a mărfurilor. Plăcuţa de identificare a firmei va fi adusă de fiecare participant la târg”, specifică organizatorii.

    Apicultorii și firmele de profil se mai pot înscrie la Târgul Național al Mierii până pe 13 martie, dată limită până la care trebuie achitată integral și taxa de participare.



     


    Te-ar mai putea interesa

    Județul unde jumătate din suprafața semănată cu grâu este deja calamitată de secetă Vremea se schimbă radical. Meteorologii anunță temperaturi scăzute, dar și vijelii și căderi de grindină Mușuroirea tomatelor. Când și cum se face

    Ultimele știri

    Prețul mieilor după Paști. Oierii mizează pe cererea venită pentru export Înghețată din lapte de porc – inovația unui fermier olandez Fasolea, cea mai nouă cultură în ferma familiei Gheorghiță. De la 2 hectare, la 100 de hectare