• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • IulianCântar.eu sau cât ”cântărește” o afacere cu cântare industriale

    Roxana Dobre -

    Grupul SILOBAG, prezent pe piața agricolă din România din anul 2022 cu brandurile SILOBAG România și IulianCântar.eu, a înregistrat o cifră de afaceri de peste un milion de euro în anul 2023, din care mai mult de jumătate reprezintă cântarele produse și vândute în țară, a informat grupul.

    Prin divizia dedicată cântarelor industriale, Grupul se numără printre cei mai importanți producători autohtoni de cântare auto și cântare platformă omologate, certificate SRAC, și de aparatură de laborator pentru testarea cerealelor. Iulian Drăgoi, co-fondator al Grupului SILOBAG, își propune dublarea producției și implicit a vânzărilor de cântare, ținând cont de cererile primite de la fermieri, în baza cărora compania a formulat obiectivele de creștere pentru 2024.

    Iulian „Cântar” sau „ăla cu barbă și plete care vinde cântare și saci silobag”

    Cunoscut printre fermieri ca Iulian „Cântar”, Iulian Drăgoi este expert în domeniul cântarelor industriale și în soluții de depozitare cereale. Deși Grupul Silobag a lansat recent brandul IulianCantar.eu în agribusiness, numele Iulian „Cântar” are o istorie îndelungată și a fost atribuit chiar de către fermieri.

    „După ce mă întâlnesc cu fermierii, așa îmi salvează numărul de telefon în agendă. Povestim despre cântare și desigur că acesta este cel mai ușor mod de a mă ține minte, asociind numele meu cu obiectul de activitate. Mi se mai spune „ăla cu barbă și plete care vinde cântare și saci silobag”. Pentru cei apropiați sunt însă Iulian”, a explicat specialistul.

    Cu peste 20 de ani experiență în vânzări, Iulian a deținut de-a lungul timpului diferite poziții în companii producătoare și distribuitoare de cântare industriale, precum și în cadrul unui laborator de metrologie. „Lucrez îndeaproape cu fermierii din România și am învățat că aceștia au nevoie de soluții corecte, precise și de calitate. Soluții care să îi ajute să-și transforme munca în bani, cu cât mai puține riscuri. Cântarul este unitatea de măsură a efortului lor și consider că indiferent ce fac, fermierii au nevoie de un cântar”,  a declarat Iulian Drăgoi.

    Compania dispune de o echipă de tehnicieni profesioniști, susținută de o rețea națională de parteneri, care pot răspunde rapid la solicitări. „Un avantaj net pe care îl oferim fermierilor care achiziționează cântarele noastre este disponibilitatea imediată și timpul scurt de răspuns la orice solicitare. Asigurăm servicii complete pentru cântare: producție, montaj, reparații, verificări metrologice”, a mai explicat Iulian.

    IulianCântar.eu –  un brand de la zero

    Construcția brandului IulianCantar.eu are la bază imaginea carismatică a co-fondatorului său, Iulian Drăgoi, un partener de încredere al fermierilor, prezent în mijlocul lor și cunoscător al realității din teren.

    „Brandul Iulian Cântar este omul Iulian „Cântar” Drăgoi, cel care oferă garanția calității, cel pe care fermierii îl cunosc deja de mulți ani și care identifică soluția potrivită pentru fiecare nevoie în parte, onorându-și de fiecare dată promisiunile. Relaxat, dar în egală măsură stăpân pe sine, serios, dar foarte personal în abordare, onest și deschis, Iulian Drăgoi este cu siguranță un personaj pe care îl ții minte. Am transpus persoana lui Iulian atât la nivel grafic, în sigla și elementele de identitate vizuală ale companiei, cât și în valorile și personalitatea brandului”, a afirmat Oana Iftime, Managing Partner ID Media Communication, agenția de marketing și comunicare a Grupului SILOBAG.

    Identitatea vizuală a producătorului de cântare a fost creată integral de agenție – sigla, manualul de branding și website-ul IulianCantar.eu, precum și materialele de marketing și promovare, semnalistica pentru evenimente și branding-ul flotei de mașini.

    Grupul SILOBAG, prezent pe piața agricolă cu brandurile SILOBAG România și IulianCântar.eu

    SILOBAG România furnizează saci silobag de diferite dimensiuni, de producție UE, pentru depozitarea cerealelor și a mâncării pentru animale, utilaje pentru încărcare și extracție cereale, împreună cu accesoriile corespunzătoare.

    Prin divizia dedicată cântarelor, compania pune la dispoziția fermierilor cântare auto și cântare platformă omologate, certificate SRAC, structuri metalice pentru hale, clădiri industriale și poduri rutiere, respectiv aparatură de laborator pentru testarea cerealelor. Compania asigură servicii complete pentru cântare: producție, montaj, reparații, verificări metrologice.

    Pentru informații suplimentare, vă invităm să vizitați:

    www.iuliancantar.eu

    www.silobagromania.ro


    Te-ar mai putea interesa

    Bursa ploilor – cât a plouat până astăzi în fiecare județ Un tânăr întors din Olanda și-a făcut plantație de lalele. Grădina poate fi vizitată gratuit Agnes Jansen, olandeza care produce legume bio la Sărata: Mă pensionez și caut pe cineva să continue ferma

    Ultimele știri

    Fermierii cu subvențiile în conturi înainte de Paște. Lista anunțată de APIA Program APIA de 1 Mai și Paște 2024. Zilele în care se mai fac plăți pentru subvenții Czajkowski, de la A050, cea mai performantă semănătoare pentru strip-till