• ABONARE
 • Contact
 • Publicitate
 • Anunțuri
 • Audiență
 • Rețele sociale
 • Informații
 • Știri
 • Subvenții APIA
 • Vegetal
 • Zootehnie
 • Bursă cereale
 • Agribusiness
 • ARHIVA
 • CĂUTARE
 • Noua generație de biostimulatori Timac Agro. Cinci produse inovatoare – disponibile fermierilor!

  agrointeligenta.ro -

  Compania Timac Agro România inovează din nou piața nutriției vegetale. Lansând o nouă generație de biostimulatori, compania stabilește și noi standarde privind eficiența pe care acest tip de fertilizanți o asigură culturilor agricole. Cinci produse fac parte din noua gamă ce este disponibilă tuturor fermierilor din România.

  ”Timac Agro, parte a grupului Roullier, a fost prima companie care a lansat o gamă completă de produse ce conțin substanțe cu efect biostimulant dedicate principalelor culturi agricole. De 30 de ani, la nivel mondial și de 16 ani în România demonstrăm impactul pozitiv al echipei Timac și a soluțiilor sale asupra culturilor clienților noștri”, anunță reprezentanții companiei.

  Cum inovația este caracteristica principală a acestei companii, drept dovadă, Timac Agro România a lansat o nouă gamă de biostimulatori dezvoltați în parteneriate cu institute de renume și parteneri academici internaționali (INRA Caen, Universitatea din Navarra, Universitatea din Nottingham ș.a.).

  Ce este ADN, tehnologia inovatoare de la Timac

  ADN este un nou concept, creat pentru a prezenta noile soluții inovative din portofoliul Timac.

  ”Lucrăm la aceste noi tehnologii de câțiva ani, motivați de provocările cauzate de schimbările climatice cu care fermierii se confruntă și nevoia acestora de soluții care să le răspundă la problemele actuale. Astfel, tehnologia inovativă pe care o aducem pe piață are un cu totul alt nivel de înțelegere a modului în care produsele pot influența procesele fiziologice care au loc în plante”, arată reprezentanții companiei.

  ADN este un concept pentru a aduna toate inovațiile sub aceeași abordare. Acest concept schițează pârghiile de performanță la care trebuie să lucreze fermierii pentru a depăși provocările pedoclimatice și pentru a-i ajuta să-și atingă obiectivele.

  În cei peste 30 de ani de experiență în identificarea și extragerea substanțelor bioactive din plante și alge marine, specialiștii Timac Agro au dezvoltat un ”know-how” profund în prelucrarea acestor extracte naturale.

  Astfel de procese garantează calitatea și stabilitatea produselor, ca parte a secretului și a expertizei noastre industriale. Fiecare produs din această gamă este conceput pentru un anumit tip de cultură la care, în urma testărilor, s-au obținut rezultatele cele mai bune și regularitatea acestora. De asemenea, fiecare produs răspunde unei provocări specifice cu care se confruntă fermierul și sunt vizate pentru o anumită fenofază”, explică reprezentanții Timac Agro România.

  Noua generație de biostimulatori

  Produsele care fac parte din această gamă se sunt:

  ASTELIS – Nutriție bioactivată pentru performanțe ridicate ale culturilor de Gramineae;
  IRYS – Biostimulare la cerere, pentru performanța maximă a culturilor;
  SEACTIV – Destresare pentru o performanță îmbunătățită;
  GENAKTIS – Pentru performanță îmbunătățită, exprimă întregul potențial genetic al culturilor;
  KAORIS – Maximizarea potențialului genetic al culturilor și obținerea performanțelor îmbunătățite.

  Pentru mai multe informații despre noua gamă de biostimulatori, puteți lua legătura cu reprezentanții Timac Agro România – CONTACT 


  Te-ar mai putea interesa

  O uriașă fermă de porci a intrat în faliment. Investitorii au pierdut zeci de milioane de euro Roșii mari de grădină – cinci secrete ale cultivatorilor cu experiență Furtuni puternice anunțate în aproape toate județele. Alertă de vreme severă de la ANM

  Ultimele știri

  Adrian Pintea, MADR: Subvenția care ajunge în conturi în maxim o săptămână! Lupu, Holstein RO: Ar trebui să se oprească modul în care sume importante ajung la ferme fără un minim de performanţă Valentin Jecu, cultivator de usturoi: Nu știu dacă vom recolta cele 3 tone la hectar pentru ajutorul de minimis