• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Kioti a lansat două tractoare din gama 130 de cai putere și 140 de cai putere

    agrointeligenta.ro -

    „Gama Kioti HX reprezintă un nou standard în lumea tractoarelor, prin eficiența și productivitatea pe care doar performanțele de top le asigură. ”Este afirmația fără echivoc a producătorului sud-coreean Daedong, care a lansat modelele Kioti HX 1302 și HX 1402, de 130 de cai putere și de 140 de cai putere.

    Aceste tractoare impresionează încă de la prima vedere, printr-un design dinamic și îndrăzneț. Forma noilor tractoare Kioti HX nu este doar atractivă, ci și practică, întrucât utilizatorul se poate bucura de un mediu de lucru ergonomic și confortabil. Capota este ușor coborâtă, pentru o mai bună vizibilitate, iar cabina este spațioasă și excelează la capitolul dotări premium.

    O experiență plăcută de condus

    Totul la interior duce în direcția confortului și plăcerii la volan, datorită așezării butoanelor și manetelor cât mai la îndemâna utilizatorului. Cabina dominată de cele 5 panouri din sticlă oferă o vizibilitate sporită și, totodată, un mediu sigur de lucru. Tractoarele Kioti HX sunt prevăzute cu ștergător pentru lunetă, iar aceasta este dotată cu sistem de degivrare. Astfel, puteți lucra fără probleme chiar și în condiții meteorologice extreme. Trapa panoramică permite luminii să invadeze cabina și oferă toată vizibilitatea de care aveți nevoie atunci când folosiți încărcătorul frontal.

    Cotiera poate fi glisată înainte și înapoi pentru a permite acționarea facilă a manetelor și butoanelor adiacente. Volanul este ajustabil pe înălțime și poate fi înclinat într-un unghi de până la 24 de grade în orice direcție, în funcție de preferințele și conformația utilizatorului. Luminile ambientale complimentează interiorul tractoarelor Kioti HX și contribuie la localizarea rapidă a comenzilor de lucru. La cerere, se poate monta un spațiu de depozitare cu încălzire și răcire, precum și un încărcător wireless pentru smartphone.

    Eficiență și productivitate în muncă

    Tractoarele Kioti HX sunt echipate cu un motor diesel Daedong Stage V de 3,8 litri și maximum 140 de cai putere, fabricat, asemenea tuturor componentelor, integral în Coreea de Sud. Acest motor este apreciat pentru forța și fiabilitatea de care dă dovadă indiferent de condițiile de lucru. Transmisia cu 32 de viteze asigură performanțe de top în medii de lucru dintre cele mai diverse. Un avantaj notabil este prezența unui creeper în varianta standard. Acest super-reductor reprezintă un avantaj pentru client, care are certitudinea că transmisia este foarte robustă, din moment ce suportă solicitările unui creeper.

    Puntea față este prevăzută cu diferențial cu alunecare limitată, deci tractoarele Kioti HX nu vor rămâne împotmolite în nămol. Contragreutățile care pot fi montate pe tractoarele Kioti HX ajung la 700 de kilograme, ceea ce permite atașarea unor implemente de mari dimensiuni. Comenzile PTO și prinderea în 3 puncte sunt situate pe aripile din spate ale tractoarelor Kioti HX, așa că implementele agricole pot fi montate și demontate cu ușurință.

    5 ani garanție

    Toată gama de tractoare Kioti se află în portofoliul UTILBEN, iar noua serie HX poate fi testată la sediile din Cluj, București și Iași. Prin colaborarea cu UTILBEN, beneficiați de garanție standard de 5 ani și livrare rapidă din stoc. În plus, UTILBEN vă pune la dispoziție o varietate de implemente compatibile cu tractoarele Kioti, piese de schimb originale și service specializat.

    Email: contact@utilben.ro
    Website: www.utilben.ro

    Sediul UTILBEN Cluj-Napoca
    Adresa: Bulevardul Muncii, nr. 36, Cluj-Napoca, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN Baciu
    Adresa: Strada Transilvaniei, nr. 446, Baciu, jud. Cluj

    Sediul UTILBEN București
    Adresa: Strada Ithaca, FN, Bolintin-Deal, jud. Giurgiu

    Sediul UTILBEN Iași
    Adresa: Strada Transagropolis, nr. 4, Lețcani, jud. Iași

    UTILBEN
    – 18 ani de experiență în industrie
    – 4.000 de utilaje vândute
    – 120 de angajați profesioniști
    – 500 de furnizori parteneri
    – 30.000 de produse pe website
    – 100.000 followers pe social media

    Servicii UTILBEN
    – Vânzare de utilaje noi și second-hand
    – Vânzare de atașamente
    – Vânzare de piese de schimb
    – Închiriere de utilaje
    – Rețea națională de service
    – Unități de service mobil
    – Finanțare achiziție
    – Consultanță de specialitate


    Te-ar mai putea interesa

    Încrețirea sau răsucirea frunzelor la ardei. Cauze, remedii Prețul roșiilor românești s-a prăbușit după sărbători. Cât costă acum un kilogram de tomate la fermieri Mușuroirea tomatelor. Când și cum se face

    Ultimele știri

    Avertismentul unui șef APIA: Fermierii care rămân fără subvenții în acest an! Anchetat de fraudă după ce a câștigat licitația pentru a cumpăra un port la Dunăre ANAF s-a răzgândit! Noua taxă pentru transport nu se va mai aplica pentru micii fermieri!