• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Garex B de la Naturevo – produsul care protejează semințele și culturile de atacul păsărilor

    Violina Gorcinschi -

    Protecția semințelor și culturilor împotriva păsărilor – repelent împotriva atacurilor păsărilor. Garex B, de la Naturevo, este una dintre cele mai eficiente metode de a oferi siguranță culturilor susceptibile de atacul păsărilor. Deseori, fermierii au probleme mari în producție din cauza păsărilor care atacă plantele și mănâncă semințele. Multe dintre metode nu sunt destul de eficiente încât să reducă semnificativ pierderile.

    Fermierii se confruntă constant cu provocări în protejarea culturilor agricole împotriva dăunătorilor, iar una dintre cele mai persistente probleme este atacul păsărilor care se hrănesc cu semințele proaspete și provoacă pierderi semnificative în producție.

    Toți producătorii de struguri, cireșe, vișine, fructe ale arbuștilor fructiferi caută soluții pentru alungarea păsărilor care decimează producțiile. În acest context, Garex B reprezintă un produs de încredere, oferind o soluție eficientă și ecologică pentru respingerea naturala a păsărilor și protejarea culturilor de atacul acestora.

    Produs care protejează semințele și culturile de atacul păsărilor sălbatice

    Unul dintre aspectele remacabile ale produsului Garex B este capacitatea sa extraordinară de a acționa ca un repelent puternic împotriva tuturor tipurilor de păsări care provoacă daune semințelor și culturilor. Acest produs inovator utilizează o combinație unică de extract de usturoi și bor, care face ca pe o durată de 10 – 20 zile să indepărteze păsările de culturile tratate.

    Garex B conține extract de usturoi: 80,73 % și Bor: 2,00% și este recomandat de specialiștii Naturevo a fi aplicat preventiv. De asemenea, conține o serie de antioxidanți și acizi organici din concentrat de usturoi, care măresc rezistența plantei la stresul biotic și abiotic.

    Produsul inhibă dezvoltarea unor fungi periculoși ca: Penicillium Italicum, Aspergillus flavus, Fusarium spp., Rhizoctonia solani, Alternaria spp., Colletotrichum spp., Pythium spp. etc.

    Pentru culturile de câmp și horticole, doza recomandată este de 1 – 2 l/ha în 2 – 5 aplicări foliare sau 2,5 l/ha în sol, prin fertigare (0,1 – 0,15% concentrație pentru culturile horticole).

    Protejarea semănăturilor de primăvară în fața atacurilor de păsări

    În perioada semănatului de primăvară, semințele de porumb și floarea-soarelui sunt expuse atacurilor păsărilor, iar utilizarea Garex B devine o soluție eficientă pentru asigurarea răsăririi culturilor. Prin aplicarea preventivă a acestui produs pe sămânță (2 litri/tona de semințe), fermierii pot crea o barieră eficientă împotriva păsărilor, protejând semințele și facilitând o germinare uniformă.

    Testele din teren confirmă eficacitatea produslui Garex B în reducerea semnificativă a atacurilor păsărilor asupra semințelor și culturilor agricole.

    Citește și: Un nou produs va ajuta fermierii să își protejeze culturile de ciori, porumbei și mistreți

    În culturile horticole, Garex B se aplică sub formă de stropiri începând cu intrarea în pârgă, la intervale de 10 – 14 zile. Nu se recoltează fructele timp de 24 de ore de la tratament. Ulterior, mirosul specific dispare complet.

    Utilizarea în culturile horticole (pomi, vie, arbuști fructiferi) începând cu faza de pârgă, la interval de 2 saptămâni. Nu se recoltează fructe în interval de 24 de ore de la tratament pentru a evita transmiterea mirosului.

    Cum se folosește Garex B pentru culturile de câmp, de legume și ecologice

    Garex B este o opțiune sigură și ecologică pentru protejarea culturilor agricole și horticole. Formula sa biodegradabilă și non-toxică nu numai că oferă o protecție eficientă împotriva păsărilor, dar și respectă mediul înconjurător și biodiversitatea.

    Citește și: Culturi de floarea-soarelui distruse de ciori – păsările au dat năvală și se hrănesc cu semințe

    Are efect deosebit și ca nematocid dacă se utilizează doze de 5-7 l/ha prin sisteme de irigații cu picătura sau la tratament semințe.

    Garex B este un instrument în arsenalul fermierilor pentru protejarea culturilor agricole împotriva atacurilor păsărilor.

    Prin utilizarea produsului Garex B, fermierii pot să-și protejeze investiția și, totodata, să contribuie la o agricultură sustenabilă și mai profitabilă.


    Te-ar mai putea interesa

    Zece recomandări pentru o producție bună de ardei O familie de fermieri și-a găsit culturile din solar arse cu erbicid Prețul roșiilor românești s-a prăbușit după sărbători. Cât costă acum un kilogram de tomate la fermieri

    Ultimele știri

    Când vine vara – anunțul șefei ANM, Elena Mateescu: Cresc temperaturile! Rezultate studiu: ”Înlocuitorii de carne” pe bază de plante – produse ultraprocesate, adică alimente nesănătoase Un oier explică de ce este justificat prețul de 40 lei pentru un kilogram de telemea de oaie