• ABONARE
  • Contact
  • Publicitate
  • Anunțuri
  • Audiență
  • Rețele sociale
  • Informații
  • Știri
  • Subvenții APIA
  • Vegetal
  • Zootehnie
  • Bursă cereale
  • Agribusiness
  • ARHIVA
  • CĂUTARE
  • Două pachete Chemark cu efecte spectaculoase pentru legumele lui Radu Ciprian, din Neamț

    Adrian Radu -

    O tehnologie cu produse de calitate și aplicată conform recomandărilor specialiștilor duce la recolte bune în solariile din țara noastră. Radu Ciprian, legumicultor din județul Neamț, s-a bazat pe sfaturile celor de la Chemark Rom, care i-au oferit pachetele de nutriție și stimulare pentru roșii. Iar rezultatele au fost excelente.

    Radu Ciprian lucrează aproximativ 3.000 de metri pătrați de solarii în Stejaru, o localitate de lângă Roman, județul Neamț. Legumicultura este o îmbinare perfectă a utilului cu plăcutul pentru fermierul care merge la piață cu roșii, ardei și vinete. Pentru a le oferi clienților cele mai bune legume, Radu Ciprian mizează pe produsele Chemark Rom.

    În primul pas după transplantare, fermierul nemțean a aplicat pachetul Start AZ. “Este pachetul verde, format dintr-un produs pe bază de aminoacizi, Delfan Plus, și produsul Tradecorp AZ, pe bază de microelemente. Acțiunea lor sinergică, dintre aminoacizi și microelemente, l-a ajutat să treacă peste stresul transplantării, plantele având un ritm de dezvoltare mult mai bun”, a explicat Ionuț Ciudin, reprezentant Chemark Rom, care i-a fost alături lui Radu Ciprian în timpul tratamentelor efectuate.

    Caracteristici Delfan Plus

    –  Biostimulator ușor și rapid asimilabil
    –  Conține 17 aminoacizi esențiali, 100% liberi
    –  Are efect fortifiant și stimulant, acționează la stres abiotic
    –  Îmbunătățește înflorirea și procesul de coacere
    –  Doză recomandată la legume: 1-2 l / ha, 2-3 aplicări

    Caracteristici Tradecorp AZ

    –  Fertilizant foliar complex cu microelemente
    –  Conține fier, mangan, zinc, cupru, bor și molibden
    –  Stimulează fotosinteza, activitatea radiculară, sinteza proteică
    –  Crește rezistența plantelor la condițiile grele de mediu
    –  Doza recomandată la legume: 75-100 g / 100 l de apă

    Efectele s-au văzut repede. “După ce am aplicat, plantele, logic, dacă au avut ce le-a trebuit, au început să prindă viață, să fie mult mai zdravene. Am mers cu 2 tratamente la interval de 8-10 zile cu Start AZ”, a spus Radu Ciprian. Următorul pachet folosit a fost cel galben, și anume Synbio Activ. Este compus din biostimulatorul Bio-Activate și fertilizantul foliar Synergizer. Aceste două produse au fost aplicate la începutul formării primului etaj de inflorescențe.

    Caracteristici Bio-Activate

    –  Biostimulator pe bază de enzime și citochinine
    –  Ajută la valorificarea potențialului genetic de producție
    –  Are rol în fotosinteză, metabolism, polenizare, fructificare
    –  Reduce fenomenul de avortare a florilor
    –  Doza recomandată la tomate: 0.7-1.25 l / ha

    Caracteristici Synergizer 8-32-4

    – Fertilizant foliar complex, cu micro și macroelemente
    – Echilibrează raportul nutrițional al plantelor
    – Oferă energie plantei și ajută la buna formare a petalelor
    – Micronutrienții sunt complexați cu acizi humici
    – Doza recomandată la tomate: 2.0-2.5 l / ha

    “Eu am folosit Synbio Activ pentru dezvoltarea foliajului, dar acesta ajută, în același timp, și pentru legarea florilor, să avem fructe cât mai sănătoase. Eu sunt foarte mulțumit. Avem 2 kg de roșii pe primele două etaje. Leagă foarte bine”, a comentat Radu Ciprian efectele aplicării pachetului galben de la Chemark Rom.

    Cele 2 pachete Chemark Rom folosite în solariile lui Radu Ciprian și-au arătat eficacitatea, iar legumele culese și duse la piață au fost apreciate de clienți. Lista completă de avantaje a pachetelor Start AZ și Synbio Activ se găsește pe www.chemarkrom.ro.


    Te-ar mai putea interesa

    O familie de fermieri și-a găsit culturile din solar arse cu erbicid Vaci de rasă donate de fermieri pentru crescătorul căruia i-au ars animalele într-un incendiu în grajd Încrețirea sau răsucirea frunzelor la ardei. Cauze, remedii

    Ultimele știri

    Fusilade Forte, de la Nufarm, a distrus buruienile din solele de floarea-soarelui lucrate de Biță Răcman Avertismentul unui șef APIA: Fermierii care rămân fără subvenții în acest an! Anchetat de fraudă după ce a câștigat licitația pentru a cumpăra un port la Dunăre